Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر مطیعی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: به تازگی خبری منتشر شده مبنی بر اینکه ۱۰ درصد از دانشجویان گوشی اندروید ندارند. این آمار بر اساس یک مطالعه در سطح وزارت علوم ارائه شده و متولی آن صندوق نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطیعی ادامه داد: این تحقیق که وزارت علوم انجام داده است یک تحقیق جامع بوده و در آن حدود یک تا دو سوال درباره میزان دسترسی به ابزار الکترونیکی از دانشجویان برای برخورداری از آموزش مجازی پرسیده شده است. 

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: از کل پاسخ دهنگان به این پرسشنامه بین ۶ تا ۸ درصد اعلام کرده بودند که به گوشی و رایانه دسترسی ندارند.

به گفته این مقام مسئول، نتایج حاصل با شرکت همه دانشجویان کشور نبوده است و این میزان عدم دسترسی به ابزار الکترونیک مختص تعداد دانشجویان بوده که در این تحقیق حضور داشته اند. این نتایج از یک تحقیق پیمایشی منتج شده و درصد خطا در آن وجود دارد.

مطیعی ادامه داد: این ۶ تا ۸ درصد دانشجویی که اعلام کردند گوشی و یا رایانه برای آموزش مجازی ندارند، ۳ هزار نفر هستند.

به گفته این مقام مسئول، صندوق رفاه دانشجویان برای کمک به دانشجویانی که به این ابزار نیاز دارند، وام می دهد.

او تصریح کرد: وام‌ دانشجویی ضروری در مواردی چون بیماری‌های صعب العلاج، تصادفات، فوت پدر و مادر، حوادث غیر مترقبه‌ای که خارج از کنترل و اراده دانشجو باشد و منجر به ایجاد خساراتی شود که زندگی دانشجویی و خانوادگی دانشجو را تحت تاثیر قرار دهد، پرداخت می‌شود. کرونا نیز یک رویداد غیرمترقبه بود و وام هایی در این زمینه به دانشجویان پرداخت می شود.

مطیعی ادامه داد: دانشجویان می توانند برای تهیه ابزار هوشمند مثل گوشی موبایل، تبلت و لپ تاپ درخواست وام کنند.

او اضافه کرد: سال تحصیلی گذشته، وام ضروری تا سقف یک میلیون پرداخت می‌شد اما در برنامه ریزی جدید بسته به شرایط بین ۳ تا ۵ میلیون وام  پرداخت می‌شود. با وجود اینکه اعتبار دانشگاه‌ها محدود است، هر دانشگاه متناسب با تعداد دانشجویان و سقف اعتباری باید وام‌ها را با اولویت بندی پرداخت کند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: بخشنامه‌ای به دانشگاه‌ها ارسال شد و به معاونان دانشجویی اعلام شد که اولویت پرداخت وام ضروری با دانشجویانی است که این وام را برای خرید ابزار هوشمند «گوشی موبایل، تبلت و لپ تاپ» جهت برخورداری از آموزش مجازی نیاز دارند.

بیشتر بخوانید

مهلت ثبت نام وام‌های دانشجویی تمدید شد تامین منابع وام ویژه دکتری با محدودیت مواجه است وام مسکن دانشجویی در تهران به ۲۵ میلیون تومان افزایش یافت مبالغ انواع وام‌های دانشجویی در نیمسال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ جزییات پرداخت وام ۵ میلیونی خرید لپ تاپ و گوشی هوشمند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت علوم دانشجو صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم لپ تاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۸۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان

مسئول رسانه حوزه بسیج دانشجویی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان گلستان گفت: حدود ۷۰ نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی گلستان با حضور در روستای کم‌برخوردار ماهستان علی آباد کتول به اهالی منطقه، خدمات رایگان پزشکی، دندانپزشکی و فرهنگی ارائه کردند.

طا‌ها مصطفی‌لو در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو اظهارکرد: بسیجیان عضو قرارگاه جهادی امام رضا (ع) حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی گلستان با هدف خدمت رسانی به محرومان روستای ماهستان و اسلام آباد فندرسک از توابع علی آباد از روستا‌های محروم استان طی سه مرحله و در سه هفته متوالی عازم این منطقه کم‌برخوردار شدند.

وی افزود: دانشجویان جهادی پس از شناسایی‌های متعدد میدانی و برسی خلأ‌های سلامت، اقدام به انتخاب این منطقه و برگزاری اردو جهادی بزرگ در ماهستان کردند.

مسئول رسانه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان گلستان افزود: این اردو جهادی از نظر اجرا و مدیریت تماما دانشجویی بود؛ و بیش از ۷۰ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی، با همراهی تعدادی از اساتید و پزشکان متعهد در عرصه‌های مختلف فرهنگی، پزشکی و دندانپزشکی به مردم خدمت رسانی کردند.

وی ادامه داد: در بخش دندانپزشکی خدمات ترمیمی، Ext، فیشور سیلانت و فلوراید تراپی با اولویت کودکان و مادران باردار انجام شد.

مسئول رسانه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان گلستان گفت: برای ارائه عادلانه‌تر خدمات، دانشجویان از دو هفته قبل، معاینه اولیه مردم این دو روستا را انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: در بخش بهداشت و درمان، با توجه به مشکلات خانه بهداشت روستای ماهستان، خط غربالگری برای برسی و غربالگری عوامل خطر مهم از جمله فشار خون، قند خون و BMI ایجاد شد و علاوه بر پایش بیماری‌های شایع، موارد مورد نیاز را به پزشک ارجاع دادند.

مصطفی‌لو افزود: داروخانه سیار هم از دیگر بخش‌هایی بود که برای خدمت رسانی به مردم ایجاد شد.

وی گفت: برنامه‌های فرهنگی و مذهبی برای کودکان، آموزش موارد بهداشت دهان و دندان به کودکان روستا، توزیع غذا در بین نیازمندان  و رنگ امیزی و زیباسازی حیاط مدرسه  از دیگر فعالیت‌های اعضای این گروه جهادی در منطقه کم‌برخوردار ماهستان علی آباد کتول بود.

 

دیگر خبرها

  • مرگ سارق موبایل قاپ با شلیک پلیس
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • اختصاص وام تحصیلی به بیش از ۴ هزار دانشجوی متاهل
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل علوم پزشکی وام تحصیلی دریافت کردند
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • بیش از ۴ هزار نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس